2016. május 12., csütörtök

Csatlakozzon felhívásunkhoz, hogy a Jégvarázs című Disney film Elza hercegnőjét ne tegyék leszbikussá a film 2018-ban megjelenő folytatásában, a Jégvarázs 2-ben!

Csatlakozzon felhívásunkhoz, hogy a Jégvarázs című Disney film Elza hercegnőjét ne tegyék leszbikussá a film 2018-ban megjelenő folytatásában, a Jégvarázs 2-ben!
A közelmúltban az LMBT (leszbikus, meleg, biszexuális és transzvesztita) lobbi és a liberális Hollywood arra szólította föl a Disney vállalatot, hogy a Jégvarázs című film Elza hercegnőjének karaktere leszbikus legyen a nagysikerű animációs film második részében. Véleményük szerint Elza már most is leszbikus, és már csak egy barátnőre van szüksége.
Internetes kampányuk "Adjatok Elzának barátnőt" hashtagje azonnal felkapottá vált a Facebookon és a Twitteren is. Mi több, egy amerikai meleg lobbi szervezet, a GLAAD azért bírálta a Disney 2015-ben megjelent filmjeit, mivel azokban "egy LMBT karakter sem szerepel".
A Jégvarázs minden idők legnagyobb bevételét hozó animációs filmje, amely szerte a világon gyermekek millióihoz ér el. Kislányok tömegei álmodoznak arról, hogy egy nap feleségül veszi őket álmaik hercege, és rengetegen akarnak kedvenc Disney hercegnőjükhöz hasonlóvá válni. Gondoljunk bele, mennyire összezavarhatja a gyermekeket a javasolt koncepció. A meseszereplőkre sokan tekintenek példaképként, így a filmkészítők felelőssége hatalmas. Filmjeik és azok rejtett üzenetei világszerte hatással vannak a gyermekek és fiatalok lelkivilágára és gondolkodására.
Reméljük, hogy a Disney nem enged a nyomásnak. Arra kérjük Önt, harcoljon velünk gyermekeinkért.
Kérjük meg a Disneyt, hogy ne változtassa Elza karakterét leszbikussá a gyermekeknek szóló rajzfilmben! Ha azt szeretnék, hogy Elza társra találjon, válasszanak mellé egy férfit, és próbáljanak szilárd családi értékeket közvetíteni a gyermekek felé!